U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Archief

In deze rubriek vindt u een terugblik naar eerder gehouden evenementen van International Land-Art Maastricht.

Aan de hand van foto's met de werken van de deelnemende kunstenaars kunt u zien wie in het verleden heeft bijgedragen aan het succes van de land-art events van IL-AM.

Teja Galjaard 2013Teja Galjaard 2013

Wuivend welkom

Het verleden van de 2328 wilgenstengels ken ik niet. Ik was op zoek en vond ze via Marktplaats in een kelder in Rotterdam. 4566 veren verlieten ongevraagd hun eigenaar en vonden via vele omwegen, gewisseld van kleur, hun weg naar mij. Stengels en veren, van oorsprong bestand tegen weer en wind. Ik breng ze samen en verbind ze met elkaar. Stevig geaard in een door mij gekozen formatie gaan zij een wuivend welkom bieden aan de bezoekers van Landgoed Bethlehem.  (Teja Galjaard, IL-AM 2013)

meer informatie over IL-AM 2013

 

 

Roosje Chini & Pollie Gregoor 2014Roosje Chini & Pollie Gregoor 2014

Stamelend gestapeld

Met kleine ingrepen proberen we aan het rijk gevulde geschiedenisboek van deze buitenplaats in houterige hanenpoten een gedicht toe te voegen.

"kalligrafie van stokkenspel
grafisch patroon van ritme
van ritme, dynamiek, kadans"

(fragment uit gedicht van Roosje Chini & Pollie Gregoor, IL-AM 2014)

meer informatie over IL-AM 2014

 

 

 Uta Göbel-GrossUta Göbel-Gross

 ... lay down and rest for a while...

Come with me. Feel the earth, the sun, the heat. Feel life, loneliness, laughter, love, the beauty of nature. Take a deep breath. Just lay down and rest for a while. Water and soil underneath. Sky above. In between life.
Touch the rough surface of a tree. Smell the flowers, listen to the winds and the melodies in your somatic cells. All questions are answered, nothing is to be said or done. (Uta Göbel-Gross, IL-AM 2016)

meer informatie over IL-AM 2016

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?